Lightspeed

Wanneer je je Futy Leadbot hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om deze op jouw Lightspeed webshop te plaatsen:

1. Ga naar jouw Lightspeed webshop en log in.
  2. Klik links in het menu op ‘Instellingen’ en vervolgens op ‘Web Extras’.

1. Login in je account bij Futy en ga naar het kopje 'Installatie'.

Bij een nieuw account staat het kopje 'Installatie' in de bovenbalk. Wanneer Futy is geïnstalleerd kan je de 'Installatie' knop terug vinden door te drukken op het rondje en dan naar 'Installatie' te gaan.

Druk op de knop 'Kopieer' en ga weer naar Lightspeed.

Ik zie het kopje 'Installatie' niet staan in mijn account?

1. Ga naar ‘Custom Javascript’ en zet de schakelaar aan.

Kopieer de code die je van ons in het account hebt gekregen, en plak deze in het veld bij ‘Custom Javascript’. Druk vervolgens rechtsboven op ‘Opslaan’.

4. De Futy Leadbot staat nu op je Lightspeed webshop!