Wanneer moet je van ons instellingen veranderen in het account?

Je krijgt van ons de melding om je instellingen te veranderen op het moment dat je instellingen ( Leadbots of Condities) gebruikt die niet in jouw pakket zitten.

Hoe kan het dat ik gebruik maak van instellingen die niet in mijn pakket zitten?

Dit kan ontstaan wanneer je eerst toegang had tot een hoger pakket, en je hebt Leadbots en Condities ingesteld uit dit pakket. Vervolgens is je proefperiode afgelopen of downgrade je naar een lager pakket, hierdoor gebruik je instellingen waar je geen recht op hebt.

Wat gebeurt er als je gebruikt maakt van instellingen waar je geen recht op hebt?

We geven eerst een aantal waarschuwingen en bieden je de mogelijkheid om de instellingen aan te passen of je account te upgraden. Wanneer je ondanks de waarschuwingen toch gebruikt blijft maken van instellingen buiten jouw pakket, wordt er een prominentere branding op je website getoond, totdat de instellingen zijn aangepast.

Wat voor soorten Leadbots zijn er en wie heeft waar recht op?

Pakket:

Soort Leadbot:
Free & Starter Basic Leadbots
Standaard Premium Leadbots
Business Custom Leadbots
We hebben 3 verschillende soorten Leadbots:
Basic:
  • WhatsApp widget
  • Leadbot basic
  • Contactformulier widget
  • Terugbel widget
  • Bel widget
  • Opt-in widget
Premium:
  • Contact bot
  • Leadbot premium
  • FAQ bot
  • Multiple WhatsApp widget
  • Video call bot
  • Leadbot en Whatsapp widget in meer dan 7 talen standaard beschikbaar
  • FAQ WhatsApp bot
  • Automotive bot
Custom:
  • Leadbots die op maat gemaakt zijn voor jouw website

Er zijn verschillende mogelijkheden met condities:

Free Géén condities
Starter Variant op desktop / mobiel condities
Standaard & Business Custom condities (op basis van URL, taal, device, dag, tijd of campagne)