Installatie Shopify

Wanneer je een eigen Leadbot hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om de Leadbot op jouw Shopify webshop te plaatsen:

1. Ga naar jouw Shopify webshop en log in.
2. Klik links in het menu op ‘Apps’ en vervolgens op de paarse knop rechtsboven om naar de App Store te gaan.

3. Zoek in de Shopify App Store op ‘insert code’ en druk op enter.

4. Klik op ‘XO Insert Code’.

5. Klik vervolgens op de paarse knop ‘Add app’ om de App toe te voegen aan je webshop.

6. Klik rechtsonder op de paarse knop op de app te installeren.

6. Klik rechtsonder op de paarse knop op de app te installeren.

8. Scroll vervolgens naar beneden, totdat je bij het vakje uitkomt waar je code aan de body toe kan voegen. Plak hier de code die je vanuit je Futy account hebt gekregen.

9. Scroll nog iets verder naar beneden en druk rechtsonder op de paarse knop om de code op te slaan.

10. De Futy Leadbot staat nu op je Shopify webshop!