Terugbel module - email activeren

Soms ontvang je een terugbelverzoek die niet relevant is en wil je hier graag per e-mail op reageren. Het is dan handig om het e-mailadres van de gebruiker te vragen in het formulier.

1. Log in op app.futy.io
2. Ga naar de Leadbot waar je het terugbelverzoek wilt aanpassen
3. Klik door in de flow naar het terugbelverzoek
4. Klik op het bewerk icoontje naast het formulier
5. Activeer het e-mail veld
6. Klik op 'Opslaan' en 'Wijzigingen opslaan'

Reageren via WhatsApp op het terugbelverzoek

Het is ook mogelijk om direct via WhatsApp te reageren vanuit de e-mail. Dit is alleen mogelijk bij 06-nummers.