WhatsApp melding: Wachten op dit bericht. Controleer uw telefoon

Soms zie je het bovenstaande bericht op een gekoppeld apparaat in plaats van het bericht dat door een contact naar je is verzonden. Vanwege de end-to-end versleuteling kan het soms even duren voordat iemands bericht wordt afgeleverd op je gekoppelde apparaat. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als jij of de persoon waarmee je chat een oudere versie gebruikt van WhatsApp.

Je kan dit proces versnellen:

• Kijk op je telefoon om het bericht te zien.
  • Zorg dat je allebei de nieuwste versie van WhatsApp hebt.

Beta versie WhatsApp desktop app nodig

Om foutmeldingen in WhatsApp te voorkomen, heb je de laatste (beta) versie van de WhatsApp desktop app nodig. Deze desktop versie is speciaal uitgekomen in combinatie met de 'WhatsApp op meerdere apparaten' beta. Wanneer je deze desktop versie niet installeert, kan het zijn dat je de volgende foutmelding krijgt:

' U hebt een bericht ontvangen op uw telefoon, maar uw versie van WhatsApp web ondersteunt dit bericht niet.'

of:

' U hebt een bericht ontvangen op uw telefoon, maar uw versie van WhatsApp desktop ondersteunt dit bericht niet.'

of:

'Wachten op dit bericht, controleer je telefoon.'

Wanneer je deze foutmelding krijgt, dien je een andere WhatsApp versie op je computer te installeren. Ook kan ik je aanraden om WhatsApp continu te updaten, dit heeft waarschijnlijk te maken met dat je een verouderde versie gebruikt. Ik heb hieronder een download link toegevoegd voor de nieuwe beta versie van WhatsApp desktop die dit probleem verhelpt.

Let op, dit is een download link naar WhatsApp software die je dus direct op je computer moet installeren:

Mocht je de download link niet vertrouwen, hier het artikel van de WhatsApp beta website:

https://wabetainfo.com/whatsapp-is-launching-a-public-beta-program-for-whatsapp-desktop/