Video call module - Calendly koppelen met Futy

Wil je bezoekers een video call laten inplannen? Koppel Futy aan Calendly en laat bezoekers een Afspraak of Video call inplannen via de website. Wanneer je een Calendly account hebt aangemaakt en een afspraak mogelijkheid hebt aangemaakt kan je Calendly koppelen in Futy.

Nog geen Calendly account? Volg dan eerst deze stappen

Bekijk hier een uitlegvideo:

Of volg de onderstaande stappen:

1
Ga naar jouw Futy account
Log in op app.futy.io. Ga naar de Leadbots pagina en klik op de Leadbot om naar de builder te gaan.

calendly futy videocall website leadbot widget stap 17

2
Klik op het bewerk icoon om de video call of doorlink button te activeren
calendly futy videocall website leadbot widget stap 18
3
Zet het schuifje van de video call of doorlink button aan
Scroll naar beneden. Zet het schuifje van de video call of doorlink button aan. Pas de naam van de knop aan in het kopje 'label'. Bijvoorbeeld 'Plan video call'. (zet evt. een andere knop uit). En druk op opslaan.

calendly futy videocall website leadbot widget stap 19

4
Druk op de video call / doorlink knop om dieper in de flow te bewerken
Druk op 'plan video call' om de volgende stap in de flow te kunnen bewerken.

calendly futy videocall website leadbot widget stap 20

5
Druk op het bewerk icoon om de volgende stap te bewerken
calendly futy videocall website leadbot widget stap 21
6
Wijzig de tekst, knop en de link
  1. Wijzig de tekst om nog wat extra informatie te geven.
  2. Wijzig de button tekst die zichtbaar is in de knop.
  3. Plak de afspraak link van Calendly in het link vakje.

Wil je de cookie bar verwijderen uit de Calendly pop-up? Voeg dan dit toe aan het einde van je Calendly url: ?hide_gdpr_banner=1

Je Calendly link komt er dan dus zo uit te zien: https://calendly.com/futy/demo?hide_gdpr_banner=1
  4. Selecteer 'Nieuw tabblad' bij 'Link openen'
  5. Klik op 'Opslaan'
  6. Klik op 'Wijzigingen opslaan'

calendly futy videocall website leadbot widget stap 22

De wijzigingen zijn nu doorgevoerd, Calendly is gekoppeld aan de Leadbot! 🎉