Leadbot template toevoegen

In onze Template Library vind je veel verschillende Leadbots. Deze zijn opgebouwd uit modules zoals een vraag met daaronder een Formulier, WhatsApp of doorlink module. Je ziet dat iedere Leadbot Template verschillende knoppen met modules heeft, zo zit er hopelijk altijd één tussen die geschikt is voor jouw business.

Klik op een template om meer informatie te zien en de verschillende knoppen te proberen. Wanneer je de juiste template hebt gevonden, klik je op  'Toevoegen'