Phoenix

Volg de onderstaande stappen voor de implementatie van de Futy Leadbot op je Phoenix website.

Stap 1 - Log in op je account van Phoenixsite

Stap 2 - Ga naar Instellingen

Stap 3 - Scroll naar onder naar "Scripts"

Stap 4 - Druk op + Script toevoegen

Stap 5 - Ga naar je Futy account en dan naar de pagina "Installatie". Kopieer de code. Waar staat het script in mijn Futy account?

Stap 6 - Vul de gegevens in en plaats de code Noem het script naam: Futy Locatie: In de <body> tag van je website Type: Functioneel - Geen gebruikerstoestemming nodig

Haal het stukje script wat er staat weg en vervang dat door de gekopieerde code van Futy

Druk hierna op "+ Script toevoegen"

Stap 7 - Zet het script op actief

Stap 8 - Bekijk het resultaat op je live website

Komt Futy niet tevoorschijn op je website?

Dan raden we aan om je Caching te legen en daarna je website opnieuw te openen in de browser.

👉 Ga terug naar de pagina Installatie handleidingen