Bel module - Qooqie integratie

1. Login bij Futy

Ga in je Futy account in de Leadbot builder naar de bel module en klik op het instellingen icoon.

Klik vervolgens op het tabje 'Overig' en ga naar 'Call tracking'.

Hier kan je Qooqie selecteren en de call tracking integratie activeren via het schuifje en druk je op 'Opslaan'. Uiteraard heb je hiervoor wel een account nodig bij qooqie.com.

Let op:

Het is belangrijk dat het telefoonnummer dat staat ingesteld bij het 'Label' identiek is aan het originele telefoonnummer dat bekend is bij Qooqie.

Wanneer deze telefoonnummers overeenkomen en Qooqie is geactiveerd. Kan je op de website zien dat het call tracking telefoonnummer wat Qooqie genereert, nu automatisch overgenomen wordt in de Futy Leadbot.