Handleiding H1 - H5 titels toevoegen in formulier

Voor de styling van je formulieren hebben we de mogelijkheid gecreëerd om verschillende "headings" te gebruiken. In de volgende stappen laten we je zien wat je kan doen.

1. Log in op je account: https://app.futy.io/login
2. Kies de Leadbot waar je het formulier wilt aanpassen
3. Druk op de knop waar het formulier achter zit
In het voorbeeld maken wij gebruik van de knop 'Offerte aanvragen'

4. Druk op het bewerk icoon (potlood)

5. Druk op Velden  'Toevoegen'

6. Druk op het type veld  'Omschrijving' en druk op 'Toevoegen'

7. Klik op 'Wijzig volgorde' en sleep 'Omschrijving' naar boven.

8. Vul bij 'Content' de gewenste tekst in.

In het voorbeeld laten we zien wat er gebeurt bij welk stukje tekst.
Door het plaatsen van de volgende code: <h1> (openen) Vul hier je tekst in </h1> (sluiten) kan je de teksten een tag meegeven van h1 tot en met h5.

Zie hieronder een voorbeeld en de uitwerking (offerte aanvraag is een voorbeeld tekst):

<h1> Offerte aanvraag - 20px </h1>
<h2> Offerte aanvraag - 18px</h2>
<h3> Offerte aanvraag - 16px</h3>
<h4> Offerte aanvraag - 14px</h4>
<h5> Offerte aanvraag - 13px</h5>

Voorbeeld formulier: