Handleiding Trigger tijd instellen Google Tag Manager

Loop de volgende stappen af om de Leadbot via Google Tag Manager later te laten inladen op jouw website:

1. Ga naar https://tagmanager.google.com en log in.
2. Klik op ‘Trigger’ en dan op 'Nieuw'

3. Geef de tag een naam, bijv. Inlaad tijd Futy Trigger

4 Klik op 'Triggerconfiguratie'

5. Scroll naar benden naar 'Timer'

6. Vul hier bij 'Interval' de gewenste vertraging tijd in (5000 milli seconde = 5 seconde), vul bij 'Limiet' 1 in (hiermee laad de leadbot 1 keer in).

7. Vul bij: Deze trigger aanzetten wanneer aan al deze voorwaarden is voldaan:
Page URL  'bevat'  voorbeeld.nl

8. Klik dan op 'Tags' en op 'Nieuw'

9. Ga bij 'Tagconfiguratie' naar de optie 'Aangepaste HMTL' en vul daar de Futy HMTL code in vanuit de Implementatie

10. Koppel de inlaad Tijd Futy Trigger aan de 'Trigger' en druk op opslaan.

11. Druk hierna op 'Verzenden' en inlaad tijd is ingesteld