Webflow

Wanneer je een eigen Leadbot of Whatsapp chat hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om de Leadbot op jouw Webflow website te plaatsen

1. Ga naar je webflow account en login om je website te kunnen bewerken

Als je een betaald Webflow-account hebt of als je project een actief site plan heeft, kun je aangepaste code en scripts toevoegen die van toepassing zijn op je hele site of op afzonderlijke pagina's. Het Futy script moet toegevoegd worden op je hele website, dus op alle pagina's tegelijk.

2. Ga naar je Futy account en Login

3. Ga in je account naar 'Installatie' en kopieer de code. Waar staat het script in mijn Futy account?

Webflow: Aangepaste code toevoegen vóór de afsluitende </body>-tag van alle webpagina's:

1. Nadat je bent ingelogd in je Webflow-account, navigeer je naar de pagina Project Settings van je website en klikt je op het tabblad Custom code.
  2. Navigeer naar de Designer-editor en voeg direct na de Body-tag een HTML Embed-element in.
  3. Plak het Futy script in het HTML Embed-element dat je zojuist in Webflow hebt gemaakt en klik op de knop Opslaan en sluiten.