Geen widget tonen op basis van een parameter in de URL - via Google Tag Manager

Dit kan je verrichten via een trigger in Google Tag Manager. Zie hieronder de instellingen hiervoor.

1. Log in bij je Google Tag Manager account

2. Ga naar 'Variabelen'

3. Druk op 'Nieuw'

4. Noem de Variabele 'URL - My Parameter'
Componenttype: Zoekopdracht
Querycode: route(key) - (voorbeeld)

5. Druk op opslaan en ga naar 'Tags' en druk op Futy Tag

6. Druk bij tiggers op het pootlood teken en dan op het '+' teken

7. Noem de Trigger "Futy uitschakelen" en druk op 'Paginaweergave'

8. Stel in "Sommige paginaweergaven" en stel in al trigger "URL - My Parameter" bevat checkout (voorbeeld) en zeg opslaan

9. Druk dan op 'Opslaan' en daarna op verzenden

Hierna is de ingestelde uitzonderingsregel in werking gesteld.