One.com

Volg de onderstaande stappen voor de installatie van de Futy tool op je one.com website.

Ga naar de website van one.com en log in op de website builder.Druk op 'Widgets' en scroll naar beneden en druk op 'Code'

Ga naar je Futy account en druk op 'Installatie'. Kopieer hier het Futy script.

Ik zie het kopje 'Installatie' niet staan in mijn account?

Ga terug naar de website builder en vul in bij 'Placement of code': Before closing </body>

Plaats de gekopieerde code van Futy onder 'Insert any HTML code including JavaScript' en klik op 'Save' en daarna 'Publish'.Gefeliciteerd, de Futy Tool staat LIVE op je website 🎉