Hoe pas ik het Onderwerp Label van een formulier aan?

Volg de onderstaande stappen om het label van het onderwerp formulier aan te passen.

1. Login bij je Futy account en ga naar de gewenste 'Widget'

2. Kies een optie waar een formulier onder zit, zoals ' Bel me terug' of 'E-mail'

3. Open het formulier en druk op het 'Potlood teken' om te bewerken

4. Klik op 'Overig' en wijzig het Label bij 'Onderwerp formulier'

Extra informatie:
Dit veld wordt meegestuurd in de e-mails en Google sheets zodat je weet om wat voor aanvraag het gaat. Wanneer je Google Sheets gebruikt mag dit veld nooit ' Leeg' zijn!

Hierbij ook de video uitleg voor hoe pas ik een label aan!