Google Sheets Integratie - Calendly toevoegen

Volg de onderstaande stappen om de ingeplande Calendly meetings toe te voegen aan je Futy Leads - Google Sheets. Om deze integratie te gebruiken heb je een betaald pakket nodig (Professional) bij Calendly en een Zapier account.

1. Login bij je Futy account en ga naar 'Instellingen'.

2. Scroll naar beneden tot je ' Google Sheets integratie' ziet staan. Druk op 'Open Google Sheet'.

Nog geen Google Sheet gekoppeld aan Futy?

3. Maak een nieuw tabblad aan, via het '+' - teken linksonder in de sheet.

4. Noem het tabblad ' Calendly' en plaats in de bovenste balk de gewenste Labels.

In ons voorbeeld nemen we: Naam, duur, slug, call voor, starttijd, eindtijd, locatie, naam klant en e-mail.

5. Ga vervolgens naar www.zapier.com en Login, of maak een account aan door op 'Sign up' te klikken.

6. Klik op de volgende link: Connect your Calendly to Google Sheets integration in 2 minutes | Zapier.

7. Ga naar de trigger "1. Invitee Created in Calendly"

8. Connect Calendly door op  Sign in te klikken.

8. Klik op de volgende link: Zapier Integration Page.

9. Ga bij de Integrations van Calendly naar Go to Setup.

10. Kopieer de ' API Code'.

11. Kies het Calendly account dat je wilt gebruiken.

12. Druk op 'Test trigger'.

13. Calendly meeting is gevonden, zou er na de test moeten komen te staan.

14. Druk vervolgens op 'Sign in' om Google Sheets te koppelen.

15. Druk op 'Toestaan'.

16. Kies de Google Sheets account die je wilt gebruiken.

17. Koppel je Futy Leads - Google Sheet met de volgende instellingen:

Drive: My Google Drive
Spreadsheet: Futy Leads | [Jouw bedrijfsnaam & Futy key] (zie Futy account)
Worksheet: Calendly (dit tabblad hebben we in stap 4 aangemaakt)

18. Koppel daarna de velden van de labels van het tabblad die je hebt aangemaakt in stap 4 en druk op ' Continue'.

(Naam, duur, slug, call voor, starttijd, eindtijd, locatie, naam klant en e-mail)

19. Druk op 'Test action'.

20. Als het goed is verschijnt er nu een test Lead in je gekoppelde Futy Leads - Google Sheet.

21. Als alle informatie goed doorkomt in de Sheet, klik je op 'Publish' om de integratie te activeren.

22. De integratie staat nu klaar en is ACTIEF! 🎉