Google Sheets Integratie - Leads handmatig importeren in Pipedrive

Volg de onderstaande stappen om de Futy Leads, via Google Sheets handmatig te importeren in Pipedrive.

Bekijk dit artikel om de Leads automatisch door te sturen naar Pipedrive

1. Login bij je Futy account en ga naar 'Instellingen'.

2. Scroll naar beneden tot je ' Google Sheets integratie' ziet staan. Druk op 'Open Google Sheet'.

Nog geen Google Sheet gekoppeld aan Futy?

3. Ga naar de leads die je wilt doorzetten naar je ' Pipedrive account

Alle leads in 1 overzicht voor het importeren, klik hier

4. Druk op het pijltje naast het label -> ga naar Kopiëren naar 'Nieuw spreadsheet'

5. Druk op 'Spreadsheet openen'

6. Noem het bestand 'Import Pipedrive'. Druk op Bestand -> Downloaden -> Microsoft Excel

7. Ga naar Pipedrive en druk op importeer van een spreadsheet

8. Druk op 'Vanuit een spreadsheet'

9. Gegevens importeren -> Druk op ' Bestand uploaden' en selecteer 'Import Pipedrive.xlsx'

10. Koppel de 'Pipedrive-gegevensvelden' door de gegevens aan het juiste kolom te koppelen

11. Staat het label er niet bij dan kan je een 'aangepast veld toevoegen'

12. Wanneer alles is gekoppeld druk je op ' Volgende'

13. Druk op ' Importeren starten'

14. De leads zijn geïmporteerd in je Pipedrive systeem! 🎉

15. Je vind je geïmporteerde lead bij Leads -> Leads-inbox