Waar vind ik mijn Google Analytics 4 Tracking ID?

1. Ga naar jouw Google Analytics account, klik linksonder op Beheer, en ga vervolgens naar Gegevensstreams.

2. Open vervolgens de gegevensstream van jouw website.

3. Rechtsboven staat het METINGS-ID, dit is jouw Google Analytics Tracking ID die je kan kopiëren en toe kan voegen in je Futy account.

4. Ga vervolgens in je Futy account naar instellingen, scroll naar beneden naar de Google Analytics integratie.

5. Voer je Google Analytics 4 Tracking ID in en druk op opslaan.

👉 De Futy tracking events worden nu doorgestuurd naar Google Analytics 4!

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog steeds hulp nodig? Contact Ons Contact Ons