Duda

Volg de onderstaande stappen voor de installatie van de Futy tool op je duda website.

1. Het is het makkelijkst om Futy op duda te installeren via Google Tag Manager. Hiervoor kan je onze GTM handleiding bekijken.

Gebruik je geen Google Tag Manager? Plaats dan het Futy script via deze manier:

1. Login in je account bij Futy en ga naar het kopje 'Installatie'.

Druk op de knop 'Kopieer' en ga weer naar Duda.

Ik zie het kopje 'Installatie' niet staan in mijn account?

2.Login bij duda en volg de onderstaande stappen:

Plaats de code na de opening body tag - Duda

Duda heeft momenteel geen functie om de code direct na de body-tag te plaatsen. U kunt de code echter rechtstreeks in het bestand 'body-end.html' plakken.

Er zijn twee manieren om dit te doen, in de ontwikkelaars modus of in de instellingen.

Opmerking

De ontwikkelaars modus is niet beschikbaar wanneer u de site in flex modus bewerkt.

Code rechtstreeks in het bestand body-end.html plakken in ontwikkelaars modus:

1. Klik op het pictogram Ontwikkelaars modus </> in de bovenste balk.
  2. Klik op Site HTML / CSS om de selectie uit te vouwen.
  3. Klik op body-end.html .
  4. Plak hier de gekopieerde Futy code in de laatste regel.
  5. Opslaan en klaar.

Code rechtstreeks in het bestand body-end.html plakken in de instellingen:

1. Klik op Instellingen in het linkerdeelvenster.
  2. Klik op Kop HTML .
  3. Plak de gekopieerde Futy code in het Body End HTML- veld.
  4. Klik op Opslaan

Na het opslaan staat Futy LIVE 🎉