YouTube iframe toevoegen aan de Leadbot

Hoe kan je een YouTube iframe toevoegen aan de Leadbot?

Om je bezoekers persoonlijker te woord te staan kan het handig zijn om een YouTube video in te laten in de Leadbot. Volg de stappen hieronder.

1. Ga naar de YouTube video

Open YouTube en ga naar de video die je wilt toevoegen aan de Leadbot.

2. Klik op Share

Klik onder de video op Share en klik vervolgens links op Embed.

3. Kopieer het YouTube iframe

Vervolgens krijg je de YouTube video te zien met daarnaast het iframe script. Druk rechtsonder op Copy om het script te kopiëren.

4. Ga naar je Futy account en plak het script in de Leadbot

Ga naar je Futy account en open de Leadbot builder. Klik vervolgens door naar het component waar je de video wilt gebruiken. Druk rechts op bewerken en plak het script.

Let op: het is belangrijk dat je width (260) en de heigth (164) aanpast in het script. Anders is de video te groot voor de Leadbot. Het script zou er dan zo uit moeten zien. De YouTube URL moet dan de URL zijn van jouw video:

<iframe width="260" height="146" src="https://www.youtube.com/embed/nU2ZQLDO268" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Dit komt er dan dus zo uit te zien in je account: