Hoe kan ik de BTW verleggen?

Om de BTW te kunnen verleggen is het wettelijk verplicht om je BTW nummer aan te leveren. Dit kan je toevoegen aan de factuurgegevens in je Futy account, hierdoor wordt automatisch de BTW verlegd.

Hoe voeg ik mijn BTW nummer toe?

1. Ga in je Futy account naar 'Bedrijfsgegevens'.

1. Ga naar 'Factuurgegevens wijzigen', voeg je BTW nummer toe en klik op update.

Vanaf nu wordt de BTW automatisch verlegd 🙌

Let op: Je ziet hier geen bevestiging van in het popup scherm. Wil je toch graag controleren of het nu goed gaat? Volg dan deze stappen:

1. Bekijk wat je hiervoor betaalde (inclusief BTW)
  2. Ga naar 'Pakket bewerken'

Controleer vervolgens of bij het nieuwe bedrag de BTW eraf gehaald is. Indien dit het geval is, zal bij de volgende afschrijving de BTW automatisch worden verlegd.