Widget variant instellen op Homepage

In je Futy account heb je de standaard condities en aangepaste condities staan:

• Standaard condities: hier stel je in welke widget je als default wilt tonen op desktop en mobiel. De widget wordt dan standaard op elke pagina van je website getoond, behalve als je een 'Aangepaste conditie' instelt.
  • Aangepast condities: hier stel je in welke widget je wilt tonen op een bepaalde pagina of tijdstip. De aangepaste condities overschrijven de Standaard condities. De aangepaste condities kan je naar boven en beneden slepen om de prioriteit te bepalen.

Hoe stel ik een conditie in voor de homepage?

Wanneer je voor de website een standaard conditie instelt, maar op je homepage een andere widget wilt tonen, kan je de onderstaande handleiding volgen.

Zie hieronder de handleiding voor de instellingen:

1. Login bij je Futy account en ga naar 'Condities'

1. Druk op 'Conditie toevoegen'

1. Druk op 'Widget instellen op specifieke pagina's'

1. Kies de 'Widget' die je op de 'Home pagina' wilt tonen

1. Stel het volgende in: URL -> is gelijk aan -> / en druk op doorgaan

1. Geef de conditie een naam, bijvoorbeeld: 'Homepagina instellingen' en druk op 'Toevoegen'

1. De conditie is aangemaakt en staat 'Live' 🎉