Hoe sluit ik een pakket af via iDeal?

In deze handleiding lees je stap voor stap hoe je een pakket kan afsluiten via iDeal. Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig een pakket selecteren, betalen, automatische betalingen instellen en het door jou gekozen pakket activeren.

1. Login bij je Futy account en ga naar 'Bedrijfsgegevens'

Screenshot of: Login bij je Futy account en ga naar 'Bedrijfsgegevens'

2. Ga naar "Bekijk pakketten"

Screenshot of: Ga naar "Bekijk pakketten"

3. Kies een facturatie periode per maand, per kwartaal & per jaar

Screenshot of: Kies een facturatie periode per maand, per kwartaal & per jaar

4. Kies het gewenste "Pakket kiezen"

Screenshot of: Kies het gewenste "Pakket kiezen"

5. Druk op "Doorgaan naar betalen"

Screenshot of: Druk op "Doorgaan naar betalen"

6. Vul de gevraagde gegevens in en druk op "Volgende"

Screenshot of: Vul de gevraagde gegevens in en druk op "Volgende"

7. Kies iDeal en Selecteer de gewenste bank

Screenshot of: Kies iDeal en Selecteer de gewenste bank

8. Druk op "Volgende"

Screenshot of: Druk op "Volgende"

9. Druk op "Betaal" en ga naar het betaalscherm.

Screenshot of: Druk op "Betaal" en ga naar het betaalscherm.

10. Na een geslaagde betaling is je pakket geactiveerd 🎉

Screenshot of: Na een geslaagde betaling is je pakket geactiveerd 🎉