Craft CMS

1. Het is het makkelijkst om Futy op je website te installeren via Google Tag Manager. Hiervoor kan je onze GTM handleiding bekijken.

Gebruik je geen Google Tag Manager? Plaats dan het Futy script via HTML:

1. Login in je account bij Futy en ga naar het kopje 'Installatie'.

Druk op de knop 'Kopieer' en ga weer naar je website.

Ik zie het kopje 'Installatie' niet staan in mijn account?

1. Login op je website en ga naar de code van je website. voeg de gekopieerde code toe aan de body van je website, net boven de </body> tag.

Na het opslaan staat Futy LIVE 🎉