Per device een andere widget variant instellen

Het is mogelijk om per device een andere widget variant in te stellen. WhatsApp is bijvoorbeeld iets gebruiksvriendelijker op mobiel dan op dektop. Dus je zou bijvoorbeeld de Leadbot voor desktop kunnen instellen en de WhatsApp widget voor mobiel. 

Hoe doe je dit? 

1. Log in en ga naar naar 'Leadbots' 
2. Klik op het bewerken icoon
3. Selecteer de juiste voorkeur, bijvoorbeeld 'Toon op mobiel' om de widget op mobiel te tonen. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog steeds hulp nodig? Contact Ons Contact Ons