Installatie Webnode

Wanneer je een eigen Leadbot hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om de Leadbot op jouw WordPress website te plaatsen

1. Kopieer de code uit het Futy dashboard
2. In Webnode, selecteer de template van je website en klik op bewerken
3. Plaats je muis in het hoofdgedeelte van je website en klik op de plusknop.

4. Klik in het gedeelte "Inhoud toevoegen" op de cirkel voor meer opties en klik vervolgens op HTML.

5. Voer de Futy code in het veld in en klik op "OK".

Houd er rekening mee dat de Leadbot niet zichtbaar is in de Editor op Webnode. Je kunt de chat alleen zien in de gepubliceerde versie van je website.

6. Klik op Publish