Installatie Strato

Via onderstaande link kan je via het kopje ‘Google Tag Manager’ zien hoe je dat op je Strato website kan installeren. Vervolgens kan je onze Google Tag Manager handleiding gebruiken om ons script op je website te installeren.

1. Account aanmaken op: https://tagmanager.google.com/
2. Google Tag Manager installeren in Strato: https://www.strato.nl/blog/webshop-now-de-nieuwste-features/
3. Futy installeren via Google Tag Manager: https://futy.io/installatie-google-tag-manager/