Strato

1. Open de Strato Sitebuilder

Ga naar www.strato.nl en login. Klik in het dashboard op 'Sitebuilder starten' om via de Sitebuilder de WhatsApp widget te installeren.

strato whatsapp installatie stap 1

Waar staat het kopje 'Installeren' in mijn Futy account?

2. Open de instellingen pagina en kopieer het script

Ga in de Strato Sitebuilder links in het menu naar het kopje 'instellingen' en vervolgens naar 'SEO opties'. Kopieer vervolgens het Futy script van de WhatsApp chat widget uit het account. Plak het script in het vakje dat bestemd is voor het 'traceerscript'. Let op: zorg dat je het script in de 'body' plaatst door de juist radiobutton te selecteren.

strato whatsapp installatie stap 2

3. Plak het script in de body en publiceer hem

Wanneer je het Futy WhatsApp widget script hebt toegevoegd in de body van het Strato dashboard, klik je rechtsboven op de 3 puntjes en vervolgens op 'Publiceren'.

strato whatsapp installatie stap 3

De WhatsApp chat widget staat nu op je Strato website!