Installatie theshopbuilders

Wanneer je een eigen Leadbot hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om de Leadbot op jouw webwinkel te plaatsen

1. Log in op het controlepaneel van je webwinkel.
2. Ga daarna naar Winkel –> Inhoud –> Widgets.
3. Zoek in de lijst naar de widget “Tekst” en klik daarachter op [Wijzigen].

Screen Shot 01-05-18 at 11.06 AM

4. Klik vervolgens op het tabblad “Nog één toevoegen” om een nieuwe tekst-widget aan te maken.

Screen Shot 01-05-18 at 11.07 AM

5. Klik in de grote tekst-editor op het knopje “Code” (linksboven):

Screen Shot 01-05-18 at 11.08 AM

6. Plak vervolgens de code in het invoerveld. Heb je meerdere talen, vergeet dan niet de code toe te voegen aan de overige taal-tabbladen.

Klik op Opslaan. Je hebt zojuist met succes je eigen Futy widget toegevoegd!