CCV shop

Installatie Futy widget op een CCV shop

Ga naar: Startpunt > Mijn webshop > Instellingen > Lay-out > Webwinkel thema's > Banners.

Druk op: HTML banner

Je kunt HTML toevoegen, zodat je via die weg het Futy script kan plaatsen.

Na het toevoegen van de Banner dien je de Bannerset toe te voegen in de layout. Dit kun je doen via: Startpunt > Mijn webshop > Instellingen > Lay-out > Webwinkel thema's > Vensterindeling". Dit kan echter alleen bij thema's waar vensterindeling mogelijk is.

Wanneer je Futy widget inlaadt via HTML, dan kan het voorkomen dat de breedte van het ingeladen gedeelte te breed is, waarbij de gehele balk helemaal onderaan de pagina staan. Dit komt doordat deze niet in de daarvoor gereserveerde ruimte past.

Tips: Je kunt per vensterset bepalen of de banners daarin naast elkaar of onder elkaar moeten worden weergegeven. Tevens kun je instellen wat de ruimte is tussen de banners. Je kunt deze instellingen vinden bij: Startpunt > Mijn webshop > Instellingen > Lay-out > Banners > Instellingen bij de Vensterset .

Waar staat het script in mijn Futy account?