Trigger Leadbot instellen

Klik in de Leadbot builder op "Trigger" en stel hier de gewenste trigger in. Met de Trigger laat je de Leadbot na een X aantal seconden automatisch openklappen op de website. 

Een Trigger verhoogd de conversie op de website enorm! 

Je kan de trigger instellen op zowel de mobiele als op de desktop website. Op mobiel neemt de Leadbot het hele scherm over. Op desktop is de trigger minder opdringerig.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog steeds hulp nodig? Contact Ons Contact Ons