Uitgelichte knop maken

Licht jouw belangrijkste Call-to-Action uit door deze knop een andere kleur te maken. Klik op het bewerk icoon naast de antwoordknoppen en vink de checkbox "Uitgelicht" aan. 

Onder het tabje "Styling" (rechts) kan je de kleuren en de letterdikte aanpassen van de uitgelichte knop.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.