Volgorde knoppen aanpassen

Pas de volgorde van de knoppen in de Leadbot aan door op het bewerk icoon naast de antwoord knoppen te klikken. Klik dan op "Wijzig volgorde". Je kunt de knoppen nu omhoog en omlaag slepen naar de gewenste volgorde.

Knoppen aan/uit zetten

Zet knoppen in de Leadbot aan/uit door op het bewerk icoon naast de knoppen te klikken. D.m.v. de schakelaar kun je de knop aan/uit zetten.

In onderstaand voorbeeld zetten we "Offerte aanvragen" UIT, en "Video call inplannen" AAN.

Wil je een knop toevoegen? Het is niet mogelijk om zelf knoppen toe te voegen. Wij kunnen dit wel voor je doen. Plan een video call in om je wensen te bespreken.