Jimdo

Optie 1: WhatsApp widget Code in header

Log in op je Jimdo website. Plaats eigen code van de WhatsApp chat widget in de header van je Jimdo-website. De header van je Jimdo-website vind je in het menu onder Instellingen > Head-gedeelte.

Optie 2: WhatsApp chat widget toevoegen via HTML element

  1. Log in op je Jimdo account en kies de gewenste website
  2. Klik op Bewerken om je Creator-website te bewerken
  3. Klik op Inhoud toevoegen > Meer elementen en aanvullingen
  4. Selecteer het element HTML
  5. Voeg hier de Futy WhatsApp widget code toe en klik op 'opslaan'
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.