WhatsApp module - Pagina informatie meesturen in berichten

Stuur informatie mee op welke pagina de bezoeker zit zodat je weet over welk product of dienst de bezoeker een vraag stelt.

In de WhatsApp widget:

Klik op "Contactinstellingen" en zet 'Pagina informatie meesturen met bericht" op "Ingeschakeld".

In de Leadbot:

Klik in de Leadbot door de flow totdat je bij de WhatsApp widget bent aangekomen. Klik hier op het bewerk icoon en scroll naar beneden, totdat je bij ' Pagina informatie meesturen met bericht" bent aangekomen en zet deze op "Ingeschakeld".

Meerdere websites? De gehele url tonen in het bericht

Gebruik je één WhatsApp nummer voor meerdere websites? Zet dan ook de "Domein meesturen met bericht" aan. Zo zie je vanaf welke website de bezoeker het bericht stuurt.