Meerdere contactpersonen instellen

Het is mogelijk om per widget variant een andere contactpersoon in te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld per pagina een andere contactpersoon aanwijzen. Voor de afdeling sales een contactpersoon, voor de afdeling support een andere contactpersoon. En bijvoorbeeld op de vacature pagina’s een contactpersoon van HR.

Ook is het mogelijk om per dag een andere contactpersoon in te stellen. Het kan zijn dat jullie binnen het team met parttimers werken. Dan zou je bijv. kunnen instellen dat op maandag en woensdag een widget variant getoond wordt met de ene contactpersoon, en op de overige dagen een andere contactpersoon.

Hoe doe je dit?

1. Log in en ga naar naar "Leadbots"
2. Maak een widget aan per contactpersoon - zie hier hoe je meerdere widgets kunt toevoegen
3. Ga nu naar "Condities"
4. Klik op "Conditie toevoegen"
5. Geef jouw conditie een naam
6. Selecteer de widget die je aan de conditie wilt toewijzen
7. Voeg de conditie toe. Dit kan zijn per:

8. Klik op "Opslaan"

Wil je nog een persoon toevoegen? Herhaal dan alle stappen. Let op, je moet dan dus een nieuwe conditie toevoegen.