Per pagina een andere widget variant instellen

Het is mogelijk om per pagina een andere widget variant in te stellen. Dit is handig op bijvoorbeeld:

• Een blog pagina: Is het doel om gegevens van jouw bezoekers te ontvangen? Voeg dan een opt-in bot toe. Zo kunnen website bezoekers eenvoudig en snel hun email adres achterlaten als ze in de toekomst meer informatie willen ontvangen middels bijvoorbeeld de nieuwsbrief.
  • Een diensten pagina: is het doel om een specifieke offerte op te kunnen vragen? Voeg dan een e-mail widget toe. Geef je email formulier de naam van jouw pagina en weet daardoor precies voor welke dienst jouw website bezoeker een offerte aanvraagt.
  • Een product pagina: is het doel om specifieke content toe te sturen? Voeg dan een opt-in bot toe. Zo kunnen websitebezoekers eenvoudig en snel hun email adres achterlaten om een whitepaper te ontvangen.
  • Per pagina een andere contactpersoon: Het is mogelijk om per pagina een andere contactpersoon in te stellen.

Hoe doe je dit?

1. Log in en ga naar naar 'Condities'
2. Klik op 'Conditie toevoegen'

3. Geef jouw conditie een naam
4. Selecteer de widget die je aan de specifieke pagina wilt toewijzen
    (zie hier hoe je meerdere widgets kunt toevoegen)
5. Selecteer 'URL' en klik op de +

6. Voeg het path van de URL toe.
    Voorbeeld: de website is  https://futy.io/blog/ het path is /blog/

7. Zorg dat de conditie 'Actief' is
8. Klik op 'Opslaan'

Gefeliciteerd! Jij hebt nu een widget op een specifieke pagina toegevoegd