Per taal een andere widget instellen via url

Heb je een website in meerdere talen? Dan is het mogelijk om je widget ook in meerdere talen aan te bieden. Het is echter wel belangrijk dat je website op 1 domein is en je de conditie van de widget met de url kunt aangeven. Bijvoorbeeld:

• futy.io/nl/
  • futy.io/en/

Hoe doe je dit?

1. Voeg de widget toe voor jouw taal door naar de 'Leadbots' pagina te gaan
2. Klik op 'Leadbot toevoegen'

3. Kies je leadbot en klik op 'Toevoegen'
4. Klik op het bewerk icoontje en pas de tekst in de Leadbot aan naar de gewenste taal
5. Klik op wijzigingen opslaan

6. Ga naar naar 'Condities'
7. Klik op 'Conditie toevoegen'

8. Geef jouw conditie een naam, bijvoorbeeld 'Nederlands'
9. Selecteer de widget die je aan de specifieke pagina wilt toewijzen
10. Selecteer 'URL' en klik op +

11. Selecteer 'bevat'
12. Voeg het path van de URL toe. Voorbeeld: de website is  https://futy.io/nl/het path is /nl/
13. Zorg dat de conditie 'Actief' is
14. Klik op 'Opslaan'

Wil je nog een taal toevoegen? Herhaal dan alle stappen. Let op, je moet dan dus een nieuwe conditie toevoegen.