Taal Leadbot aanpassen

Klik op de Leadbot waarvan je de taal wilt aanpassen en klik op 'Instellingen'. Pas hier de taal van de Leadbot aan.

De is de taal van de geautomatiseerde communicatie van Futy. Denk aan mails, branding, succes message etc. De teksten in de Leadbot moet je zelf vertalen. Je kan evt. wel een multi-language template aanmaken, dan zijn de teksten in de Leadbot al voor je vertaald.