Naam Leadbot aanpassen

Klik op de Leadbot waarvan je de naam wilt aanpassen en klik op "Instellingen". Pas nu de naam van de Leadbot aan.

Dit is handig als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de condities. Door de naam te veranderen weet je welke Leadbot je moet selecteren. Je website bezoekers zien de naam van de Leadbot nergens op jouw website. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog steeds hulp nodig? Contact Ons Contact Ons