Video module - Video opnemen met Clips

Met de app 'Clips' kan je eenvoudig een video inclusief ondertiteling opnemen vanaf je telefoon. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Open de App Store op je iPhone en zoek de app 'Clips'

2. Download de app

3. Open de app en klik rechts bovenin op het 'scherm' icoontje
4. Selecteer hier 'Vierkant' / 'Square'

5. Klik vervolgens rechts onderin op de gekleurde ster om de ondertiteling te activeren.

6. Klik op het tekstwolkje en scroll vervolgens naar rechts tot je bij 'Caption Lower' bent en selecteer deze.

7. Nu is het tijd om de video op te nemen. Houd de rode button ingedrukt om je video op te nemen.
8. Wanneer je klaar bent met de opname, druk op de miniatuur opname links onderin.

8. Je ziet nu weer de gekleurde ster, druk hierop om de tekst aan te passen.

9. Klik op 'Edit text'

10. Je kan nu de tekst aanpassen. Klik op het pijltje wanneer je klaar bent.

11. Klik op het 'Opslaan' icoon om de video op te slaan op je Iphone

12. Klik op 'Save Video'

De video is nu opgeslagen op je telefoon. Je kan de video nu vanaf je telefoon delen met anderen.