Video module - Video toevoegen

🖥 Bekijk hier een voorbeeld video

Om van start te gaan met de video module zijn de volgende stappen nodig:

Stap 1 - Maak een video

Stap 2 - Upload de video via WeTransfer

Stap 3 - De video wordt klaargezet in je account

Stap 4 - Activeer de video module op je website

Hieronder staan een aantal tips voor het maken van de video, met daarbij een handleiding voor een handige app om je video mee op te nemen.

1. Maak een vierkante video

Voor de beste uitlijning adviseren we een vierkant video formaat. Het is evt. ook mogelijk een video aan te leveren in 16:9 of 4:3 formaat.

2. Gebruik ondertiteling

Met de app ‘Clips’ (iPhone) neem je eenvoudig een video op die automatisch wordt ondertiteld. Bekijk hier de handleiding.

3. Duidelijke boodschap

Maak de video niet te lang (15 - 30 seconden). Zorg voor een rustige achtergrond, draag effen kleding en voorkom achtergrondgeluiden.

4. Maak het persoonlijk

Probeer, ondanks dat het geautomatiseerd is, op een persoonlijke manier het vertrouwen te winnen van je bezoeker. Stel je even voor!

5. Call-to-action

Voor een hogere conversie is het belangrijk dat je de bezoeker laat weten wat je wilt dat hij gaat doen. Refereer dus naar knop(pen) in de Leadbot.

.

⬇️ Video uploaden

Stuur je video via WeTransfer naar support@futy.nl. Graag tijdens het uploaden aan het bericht toevoegen voor welke website het is. Wij zetten hem vervolgens klaar in je account!

Heb je nog geen Futy account?

👉  Maak hier een Futy account aan