Bevestiging van formulieren

Na het invullen van het contactformulier wordt er een bevestiging scherm getoond. Zo weet jouw website bezoeker zéker dat het formulier is ingevuld. Dit bevestiging scherm kan je bewerken:

1. Ga naar de Leadbot die je wil bewerken
2. Klik door in de Leadbot naar het formulier
3. Klik op het bewerk icoon naast het formulier
4. Ga naar 'Overig'
5. Bewerk de titel, omschrijving en button tekst

Wanneer je door het formulier klikt dus bijvoorbeeld op de button 'Offerte aanvragen' kan je de bevestiging pagina zien. Dit maakt het bewerken misschien iets visueler.

Onder 'Button actie' kan je ook een link toevoegen, dit kan je bijv. gebruiken voor een Whitepaper download of een WhatsApp groep invite link. Zo kan de bezoeker gelijk een actie uitvoeren na het achterlaten van zijn gegevens.