Hoe wijzig ik mijn factuuradres?

Wanneer je je factuuradres wilt wijzigen op de factuur kan je dit aanpassen in je account. Volg de onderstaande stappen uit de handleiding:

1. Login op je account van Futy en ga rechts bovenin naar het rondje met de initialen. Druk op de optie Bedrijfsgegevens.

Screenshot of: Login op je account van Futy en ga rechts bovenin naar het rondje met de initialen. Druk op de optie Bedrijfsgegevens.

2. Kijk bij de optie Facturen en druk op "Factuurgegevens wijzigen".

Screenshot of: Kijk bij de optie Facturen en druk op "Factuurgegevens wijzigen".

3. Er verschijn een popup met de huidige factuurgegevens. Wijzig de factuurgegevens naar de juiste gegevens en druk op "Update"

Screenshot of: Er verschijn een popup met de huidige factuurgegevens. Wijzig de factuurgegevens naar de juiste gegevens en druk op "Update"

4. Druk op het kruisje en je gegevens zijn aangepast 🎉

Screenshot of: Druk op het kruisje en je gegevens zijn aangepast 🎉