Ik wil mijn betaalmethode wijzigen

In je account van Futy kan je je betaalmethode wijzigen. Volg de onderstaande stappen uit de handleiding om de betaalmethode aan te passen:

1. Login bij je Futy account en ga rechts bovenin naar het rondje met de initialen. Druk op de optie Bedrijfsgegevens.

Screenshot of: Login op je account van Futy en ga rechts bovenin naar het rondje met de initialen. Druk op de optie Bedrijfsgegevens.

2. Kijk bij de optie Abonnement en druk op "Betaalmethode wijzigen".

Screenshot of: Kijk bij de optie Abonnement en druk op "Betaalmethode wijzigen".

3. Druk op de blauwe knop met iDeal en kies één van de 4 betaalmethodes.

Screenshot of: Druk op de blauwe knop met iDeal en kies de gewenste betaalmethode.

4. Maak een keuze uit de volgende betaalmethodes:
A. iDeal
B. Automatische incasso
C. Creditcard
D. Bancontact.

Screenshot of: Maak een keuze uit de volgende betaalmethodes: iDeal, Automatische incasso, Creditcard of Bancontact.

A. iDeal

Screenshot of: Selecteer bij iDeal de gewenste bank

Druk op "Update" en ga door naar de betalingspagina.

Screenshot of: Druk op "Update" en ga door naar de betalingspagina.

B. Automatische incasso

Screenshot of: Een andere keuze is: Automatische incasso. Vul hier je voornaam, achternaam en IBAN in. Vink dan het selectie vakje aan om de automatische incasso te accepteren. Druk dan op 'Controleren'

C. Creditcard

Screenshot of: Een andere keuze is: Creditcard. Vul hier je voornaam, kaartnummer, verloop datum van de kaart en CVV code in. Druk dan op "Update".

D. Bancontact

Screenshot of: Een andere keuze is: Bancontact. Lees de stappen en druk op "Update" om door te gaan naar de betalingspagina.

5. Na het kiezen & accepteren van de gewenste betalingsmethode kom je in het scherm van "Abonnement beheren". Klik het scherm weg en je betalingsmethode is gewijzigd 🎉

Screenshot of: Na het kiezen & accepteren van de gewenste betalingsmethode kom je in het scherm van "Abonnement beheren". Klik het scherm weg en je betalingsmethode is gewijzigd 🎉