Ik wil mijn pakket upgraden, hoe doe ik dat en hoe vind de verrekening plaats?

Wanneer je jouw pakket wilt wijzigen, wordt het eerder betaalde bedrag automatisch verrekend, je kan dus op élk gewenst moment je pakket upgraden.

Hoe kan ik upgraden?

Voor het upgraden van je pakket naar een hoger pakket of een andere periode kan je de onderstaande handleiding gebruiken:

1. Login op je account van Futy en ga rechts bovenin naar het rondje met de initialen. Druk op de optie Bedrijfsgegevens.

Screenshot of: Login op je account van Futy en ga rechts bovenin naar het rondje met de initialen. Druk op de optie Bedrijfsgegevens.

2. Kijk bij de optie Abonnement en druk op "Wijzigen".

Screenshot of: Kijk bij de optie Abonnement en druk op "Wijzigen".

3. In dit scherm zie je het "Huidige pakket" en kies het pakket dat je wenst door te drukken op "Pakket kiezen"

Screenshot of: In dit scherm zie je het "Huidige pakket" en kies het pakket dat je wenst door te drukken op "Pakket kiezen"

4. Druk onderaan in het vak "Nu betalen" op het vak om de verrekening te zien.

Screenshot of: Druk onderaan in het vak "Nu betalen" op het vak om de verrekening te zien.

Hier kan je een specificatie zien van de verrekening. Is deze specificatie niet duidelijk voor je? Bekijk hier hoe de verrekening plaats vindt

Screenshot of: Onderaan zie je dan het bedrag wat er daarna per maand wordt afgeschreven bij "Kosten op 1 sep. 2023"

5. Druk op "Doorgaan naar betalen"

Screenshot of: Druk op "Doorgaan naar betalen"

6. Druk op "Betaal € 16,43"

Screenshot of: Druk op "Betaal € 16,43"

7. Je abonnement is nu aangepast naar het gewenste pakket 🎉

Screenshot of: Je abonnement is nu aangepast naar het gewenste pakket 🎉