Kan ik mijn abonnement tussentijds aanpassen?

Upgraden

Het is ten alle tijden mogelijk om een abonnement te upgraden. Wanneer je naar een hoger pakket upgrade, betaal je alleen het prijsverschil tussen de pakketten.

Wanneer je een jaarabonnement hebt afgesloten kan je in dat jaar op ieder moment upgraden naar een hoger pakket. Ook dan betaal je alleen het prijsverschil tussen de pakketten.

Het nieuwe pakket is na betaling onmiddellijk van kracht.

Downgraden

Je kan je abonnement ten alle tijden downgraden. Elke downgrade is actief aan het einde van de huidige facturering periode.

Hoe doe ik dit?

1. Ga naar 'Bedrijfsgegevens'
2. Bij 'Abonnement' klik op 'Wijzigen'
3. Selecteer het gewenste pakket