Hoe kan ik meerdere websites toevoegen?

Wil je een extra website toevoegen aan je Futy account, zodat je Futy op meerdere websites kan gebruiken? Volg dan de onderstaande stappen:

Extra website toevoegen:

Stap 1

Ga naar de Futy registratiepagina voor een extra website en vul de contactgegevens in die je wilt gebruiken in de Leadbot op je nieuwe website.

Stap 2

De website wordt toegevoegd aan je account.

Stap 3

Je kan in je Futy account nu switchen tussen de verschillende websites. Alle instellingen kunnen dan per website worden ingesteld en iedere website heeft zijn eigen Futy (installatie) script.

Partner worden?

Wil je Futy verkopen aan je klanten en meerdere websites beheren vanuit een partner portaal?

Plan dan een Partner call in waarin we een partner portaal voor je inrichten.

Zelfde nummer behouden voor meerdere accounts?

Wil je hetzelfde WhatsApp nummer gebruiken? Ook dat is geen probleem. Zet dan "Domein-informatie" meesturen AAN. Dan weet je altijd vanaf welke website het bericht is verstuurd.

Hoe stel ik domein informatie meesturen in?

Ervaar de kracht van Futy op al jouw websites. Wij staan klaar om je te ondersteunen en samen jouw online doelen te verwezenlijken!

Wil je graag eerst meer informatie? Plan dan een video call met ons in.