Google Tag Manager

Loop de volgende stappen af om de Leadbot via Google Tag Manager op jouw website te plaatsen:

1. Ga naar https://tagmanager.google.com en log in. 2. Klik op ‘Een nieuwe tag toevoegen’.

3. Geef de tag een naam, bijv. Futy Leadbot. 4. Klik op ‘Tagconfiguratie’.

5. Klik op ‘Aangepaste HTML’.

6. Plak het Futy script in het ‘HTML’ vakje. (het Futy script kan je vinden in je account onder het kopje 'Installatie', ook heb je een e-mail ontvangen met het Futy script erin).  7. Scroll naar beneden en klik op ‘Triggers’. Zie je het kopje 'Installatie' niet staan in je account?

8. Selecteer ‘All pages’ en druk op ‘Toevoegen’. 9. Klik op ‘Opslaan’.

10. Als de Tag in het overzicht staat, druk je op ‘verzenden’.

11. Eventueel geef je een versienaam in, en klik op ‘Publiceren’

12. De Futy Leadbot staat nu op je website.