Leadbot bewerken (video)

Pas ieder onderdeel van de Leadbot aan door op het 'bewerk' icoon te klikken. Voeg je eigen telefoonnummer, e-mailadres en/of link toe. Door op de antwoord knop te drukken zie je de rest van de flows.

Zie hieronder hoe je dit zelf kunt doen, kom je er niet uit? 
Plan dan een persoonlijke demo in.

👉 bewerk jouw leadbot

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog steeds hulp nodig? Contact Ons Contact Ons